Westergren Smycken – kristna smycken

mer än bara ett smycke

Hos oss finner Du kors i många olika material, färger, former och åldrar. Vill Du att korset Du bär skall vara rätt för just Din personlighet, så är chansen stor att vi har den här! Eller letar Du efter en meningsfull gåva till någon när och kär och inte riktigt vet vad Du skall ge? Vi har vackra korshalsband, armband med budskapsberlocker, ringar och örhängen om Din bekant är en smyckesperson. Förutom det har vi även presentartiklar så som skydssänglar, nyckelringar och vad vi har inne för säsongen. Våra smycken och övriga artiklar skall kännas rätt att bära, rätt att få och rätt att ge. Därför ser vi över varje smycke med omsorg och har som mål att skänka en del av intäkterna till välgörande ändamål.

Vi använder oss av många olika material, olika typer av metaller, läder, mocka, pärlor, stenar, trä, frön, påfågelfjädrar, akryl mm. Färg är något vi inte är rädda för, även om vi har smycken med enklare färgtoning också givetvis. Vi leker fram en form och en känsla som känns rätt för just det smyckets komponenter och namnger varje objekt med eftertanke. Ofta finns en direkt hänvisning till Bibelns texter eller så är det något annat som vi finner meningsfullt. Ibland döper vi våra smycken efter våra kunder.

Vad gäller just påfågelfjädrarna så är de från svenska frigående påfåglar i Skåne och hanarna tappar naturligt sina vackra fjädrar under sommaren för att sedan få nya. Därför har inga fåglar plågats eller kommit till skada, utan fjädrarna är handplockade från marken i en naturlig process.

Trots att vi har kors i så omfattande variation, kanske Du ändå inte hittat precis det kors som är rätt för Dig? Kontakta oss då och tala om Dina önskemål så ska vi se vad vi kan göra för att skapa det personliga rätta korset för Dig!

Varmt välkommen att botanisera bland våra vackra kors och våra smycken med mening.

För oss är ett kors inte bara ett smycke.

Läs mer: https://www.westergrensmycken.se/

En reaktion till “Westergren Smycken – kristna smycken

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com-logga

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s